• Gratis verzending boven €49
  • Snelle leveringen
  • 5 jaar garantie
mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

Geschiedenis

Beslagsboden; van onderdeel van Smedbo naar ‘op eigen benen staan’

Beslagsboden heeft een traditie van ruim 30 jaar in het aanbieden van decoratief beslag voor in huis. Ons motto is om stijlvolle, moderne kwaliteitsproducten voor thuis aan te bieden. De producten moeten speelsheid en creatief interieurontwerp stimuleren en tegelijkertijd een betaalbaar prijsniveau behouden.

In de jaren 90 een aparte speler geworden

Het begon als afdeling voor knoppen, ladegrepen en ander meubelbeslag onder het merk Smedbo. In de jaren ’90 ging Beslagsboden zelfstandig verder en terwijl Smedbo zich volledig richtte op badkameraccessoires, begon Beslagsboden een reputatie op te bouwen als actieve en creatieve speler op de kraanmarkt. Het assortiment werd uitgebreid met deurklinken voor zowel binnen als buiten, huisnummers, deurbeslag, haken en een ruime keuze aan knoppen en ladegrepen.

svarta lådhandtag på gråa luckor i grått kök

Een van de eersten die zelfklevende haken aanbood

Eind jaren 2000 begonnen zelfklevende producten op de markt te verschijnen en Beslagsboden was een van de eerste bedrijven die zelfklevende haken van roestvrij staal met verschillende oppervlakken aanbood. De belangstelling voor zelfklevende producten kwam in een stroomversnelling en de vraag op de Scandinavische markt nam toe, waardoor Beslagsboden haar assortiment kon uitbreiden. Nieuwe producten zagen het levenslicht, zoals zelfklevende producten voor haken in verschillende modellen, houders voor toiletpapier en keukenpapier, houders voor theelichtjes en nog veel meer.

mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

De grote stap de badkamer in

Met strengere eisen rondom waterdichte lagen in badkamers ontstond er een grote vraag naar zelfklevende producten voor de badkamer. Toen werd het tijd voor Beslagsboden om echt de stap naar de badkamer te zetten met een kleine selectie eenvoudige douchemandjes en een eigen zelfklevende badkamer collectie. De collectie bevatte de basisproducten voor een badkamer; toiletrolhouder, handdoekhouder, toiletborstel en handdoekring, die allemaal aansluiten bij het reeds bestaande assortiment zelfklevende haken.

Door de jaren heen is ons assortiment badkamerproducten gegroeid. Voel u welkom om uw favoriet te vinden!

Beslagsboden sigill design

Vind jouw stijl tussen decoratieve beslagen, handvaten, knoppen en zelfklevende producten!