• Gratis verzending vanaf €49
  • Snelle leveringen
  • 5 jaar garantie

Op dit moment: 20% als u zelfklevende badkameraccessoires koopt voor meer dan 19 €

twee matzwarte zelfklevende handdoekhaken in een witte en grijze badkamer

Over Beslagsboden

Mooi en functioneel beslag

Beslagsboden heeft door de jaren heen een van Scandinavië’s grootste assortiment decoratief beslag opgebouwd, speciaal ontwikkeld voor de Doe-het-zelver. Of u nu een huisnummer voor uw gevel nodig heeft, de badkamer verbouwt, een nieuwe keuken bouwt of knoppen of haken in de slaapkamer plaatst; wij hopen dat u beslag vindt dat bij uw smaak en behoeften past. Als u zich nog iets afvraagt, kunt u ons gerust een e-mail sturen. Wij hebben inmiddels gedegen kennis opgebouwd en zullen er alles aan doen om u te helpen.

 

dörrtrycke i vitt och krom på ljusblå vägg

Beslag voor uw hele huis

Hier vindt u beslag voor het hele huis. Beslagsbodens buitenklinken zijn verkrijgbaar met verschillende oppervlaktebehandelingen. Sommige klinken zijn bovendien ergonomisch ontworpen voor een maximale grip.

Beslagsboden heeft een van de grootste assortiment binnenklinken op de markt. Onder ‘Design deurklinken’ vindt u modellen in aluminium, RVS en een aantal deurklinken in zink met oppervlaktebehandelingen, zoals mat geborsteld chroom en gepolijst chroom.

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, staan op de website bij alle deurklinken maatvoeringen en montage-instructies.

kromad toalettpappershållare och dubbelkrok i badrum med tegel

Verschillende oppervlakken voor verschillende uitstralingen

De badkamerseries zijn verkrijgbaar met verschillende oppervlakken. Oppervlaktebehandelingen die de producten resistenter maken en hun duurzaamheid vergroten. Met een unieke, hoogtransparante lak wordt de charme versterkt en wordt het onderhoud van de producten vereenvoudigd.

In de loop van de tijd hebben we een nauwe samenwerking opgebouwd met een aantal winkels over de hele wereld. Ga naar ‘Vind verkooppunten’ om de dichtstbijzijnde winkel te vinden.

Welkom in Beslagsboden!

kroklist i vitt med kromade krokar i kontorslandskap

Decoratief beslag, klinken en knoppen

Met stijlvolle interieurdetails vernieuw en transformeer je je huis snel en eenvoudig.