• Gratis verzending boven €49
  • Snelle leveringen
  • 5 jaar garantie
Mulen dag vid strand, himmel, hav och äng

Duurzaamheid &m Kwaliteit

Bij Beslagsboden ontwikkelen we producten van hoge kwaliteit en degelijk design. Tijdens ons productontwikkelingsproces streven we er voortdurend naar om zowel kwaliteit als het milieu in het oog te houden en zo een duurzame en verantwoorde ontwikkeling te bevorderen. Samen met onze leveranciers en partners gaan we uit van drie principes; Milieu, Kwaliteit & Design en Mensen. We werken in een veranderende wereld, maar het doel is altijd hetzelfde: werken aan een betere wereld met aandacht voor mens en milieu.

Milieu

Onze beslissingen moeten gebaseerd zijn op milieuwaarden voor een duurzame toekomst. We volgen minimaal de vastgestelde wet- en regelgeving en wstreven er naar om service te bieden die verder gaat dan de normen en wetten vereisen.

Transport

Om het meest efficiënte transport te bereiken met de minste impact op het milieu, hebben we gevestigde vervoerders in dienst met goed ontwikkelde initiatieven en vereisten om de impact op het milieu te verminderen.

Afval

We zijn voortdurend bezig om de hoeveelheid afval in het bedrijf te verminderen. Al het metaalafval wordt gesorteerd en gerecycled tot nieuwe metaalproducten.

Grondstoffen & chemicaliën

Samen met onze partners werken we aan een efficiënter gebruik van grondstoffen. We onderzoeken alle inhoud van geclassificeerde stoffen in overeenstemming met de REACH-verordening en stellen indien nodig informatie op, zoals veiligheidsinformatiebladen, en verstrekken deze.