Badkameraccessoires

Filter
Categorieën
Oppervlakte/kleur
Installatie
h.o.h. afstand

211 products

Praktische badkameraccessoires

Hier vind je alle badkameraccessoires die je je maar kunt bedenken! Ze zijn niet alleen doordacht ontworpen en stijlvol; ze worden ook een praktisch en functioneel detail waar je vele jaren op kunt rekenen.

Alles op het gebied van badkameraccessoires

Handdoekhaken – Met handdoekhaken houd je je handdoeken gemakkelijk netjes en georganiseerd. Als je niet wilt of kunt boren in de muur, hebben wij het breedste assortiment aan handige zelfklevende haken.

Toiletpapierhouders – Je gebruikt het elke dag, dus waarom zou je niet kiezen voor een echt stijlvolle? Wij hebben ze zowel met als zonder deksel, en zelfs als zelfklevende variant.

Handdoekhouders – Een handdoekhouder geeft een luxe hotelgevoel en zorgt ervoor dat je altijd een handdoek binnen handbereik hebt, letterlijk. Uiteraard zijn ook onze handdoekhouders verkrijgbaar als zelfklevende variant.

Doucherekken – Houd je haar- en huidverzorgingsproducten handig op hun plaats en maak ze gemakkelijk bereikbaar. Wij hebben doucherekken om over de douche te hangen, evenals over de douchewand.