• Gratis verzending boven €49
  • Snelle leveringen
  • 5 jaar garantie
arbetsskrivbord med laptop, hörlurar, anteckningsblock, penna

Ondersteuning & Contact

Hier kunt u antwoord vinden op uw vragen over onze producten en montage, en ook catalogi bestellen. Mocht u het antwoord dat u zoekt niet vinden, dan kunt u altijd contact opnemen met uw dealer.

Heeft u vragen over uw gekochte product? Neem in eerste instantie contact op met de aankooplocatie.

U koopt onze producten via ons grote netwerk van dealers. Als u vragen heeft over het gekochte product, neem dan in eerste instantie contact op met de aankooplocatie.

dörrtrycke i vitt och krom på ljusblå vägg

FAQ – veelgestelde vragen en antwoorden

Hier hebben wij de meest gestelde vragen verzameld die wij ontvangen met bijbehorende antwoorden. Als u het antwoord op uw vraag nog steeds niet kunt vinden, helpt onze klantenservice u graag verder.

fyrkrok med handduk uppsatt i badrum

Onderhoudsinstructies

Bent u net als wij geïnteresseerd in een zo lang mogelijke levensduur van uw badkamerdetails? In onze onderhoudsinstructies adviseren wij onder andere hoe u badkamerdetails het beste kunt reinigen, afhankelijk van de oppervlaktelaag.

kromade knoppar i unik design i modernt betongkök

Montage

Monteren is niet zo moeilijk – als je weet hoe je het moet doen. Neem gerust deel aan onze tips voor het beste resultaat!

Broschyr X107 liggandes på grå yta

Folders en catalogi

Heeft u interesse in een van onze catalogi of brochures? Hier kunt u online bladeren, maar ook direct in uw mailbox bestellen.

matbord i modernt hus

Terugvorderingen

Mocht u tegen alle verwachtingen in een gebrek ontdekken aan het door u gekochte product, dan kunt u een klacht indienen. Lees hier meer over terugvorderingen.