• Gratis verzending vanaf €49
  • Snelle leveringen
  • 5 jaar garantie

Op dit moment: 20% als u zelfklevende badkameraccessoires koopt voor meer dan 19 €

kromade knoppar i unik design i modernt betongkök

Montage

Verschillende manieren om uw Beslagsboden product te monteren

Er zijn verschillende manieren om uw Beslagsboden product te monteren. Wij hebben het u gemakkelijk gemaakt. Hier vindt u hulp bij het monteren van uw Beslagsboden product. Wist u dat baksteen, die bijna net zo hard is als beton, kan barsten als u te dicht bij de rand boort? Vraagt u zich af hoe u zelfklevende producten stevig kunt laten zitten? Kent u de tips en trucs bij het boren in beton, gips of spaanplaat? Monteren is niet zo moeilijk; als je weet hoe je het moet doen. Neem gerust deel aan onze montagetips voor het beste resultaat!

svarta lådhandtag på gråa luckor i grått kök

Montage met schroeven

Het is niet altijd eenvoudig om te weten hoe je een product in de badkamer het beste kunt boren en schroeven. Wij hebben het proces voor u vereenvoudigd met montagetips voor verschillende materialen – voor het beste resultaat!

twee matzwarte zelfklevende handdoekhaken in een witte en grijze badkamer

Montage van zelfklevende producten

Heeft u een van onze zelfklevende producten gekocht? Met onze 3M tape kunt u uw nieuwe product eenvoudig positioneren en monteren. Om ervoor te zorgen dat het product stevig zit, is het belangrijk dat het correct wordt gemonteerd. Hier vindt u duidelijke instructies voor het monteren van zelfklevende producten.